Info

Gloria on koko kaupungin kulttuuriareena

Gloria on Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden kulttuuriareena. Siellä kohtaavat nuorisokulttuurien eri muodot niin musiikin, kuvataiteen, valokuvan, teatterin kuin tanssin merkeissä. Glorian lavalla nähdään vuosittain laaja skaala esiintymisiä jazzista rockiin, performancesta taidenäyttelyihin, teatteriin, installaatioihin ja musikaaleihin. Glorian omasta ohjelmatuotannosta vastaa Glorian tuotantotiimi.

 

Helsingin monipuolisin ohjelmisto

Pieni Roobertinkatu 12:n entiseen elokuvateatteriin rakennettu 600 asiakaspaikan monitoimiareena siirrettävine katsomoineen on mahdollistanut hyvin erilaisten tilaisuuksien järjestämisen. Gloriassa ollut tapahtumia hip hopista teknoon, rockista performanceen, oopperasta teatteriin ja elokuviin. Gloriassa on järjestetty myös nuorten kuvataiteilijoiden näyttelyitä, muotinäytöksiä, konferensseja, festivaaleja sekä kokeellisia poikkitaiteellisia tapahtumia.

Gloria on ollut myös mukana toteuttamassa kymmeniä vuotuisia ulkotapahtumia, joista merkittävimpiä ovat olleet Taiteiden Yö Töölönlahdella, Kaivarin kesäkonsertit, POP Finlandia, Ääni ja Vimma -bändikatselmus, Dance Action ja Loistefestari. Glorian tapahtumapalveluihin kuuluvat siirrettävät esiintymislavat henkilökuntineen ovatkin tuttu näky kesäisin siellä missä tapahtuu.

 

Hankkeet Glorialla

Kulttuuriareena Glorialla on tällä hetkellä käynnissä kaksi kehityshanketta: