KAIKEN TEORIA – Viikki-speksi 2018

Maaliskuussa räjähtää! Viikki-speksi tulee jälleen kerran kulttuurikeskus Glorian lavalle ja tällä kertaa parhaaseen mahdolliseen speksailuaikaan!

NÄYTÖKSET:

ENSI-ILTA 14.3.
Toinen näytös 15.3.
Kolmas näytös 16.3.

– Näytökset alkavat klo.19:00, Glorian ovet aukeavat klo.18:00. Esityksen arvioitu kesto 2,5 tuntia väliaikoineen. –

LIPUNMYYNTI:

Verkkolipunmyynti
https://holvi.com/shop/viikkispeksi/

Ryhmälippujen tilaus tapahtuu sähköpostitse tuottajat.viikkispeksi@gmail.com. Ryhmälipun hinta on 13€, minimitilaus 10 lippua/tilaus. Ryhmälipputilauksen voi tehdä kuka vain: yksityishenkilö, yhdistys tai yritys.

– Kaikki liput sisältävät valmiiksi Glorian narikkamaksun.
– Ostaessasi lipun saat sähköisen pdf-kuitin maksustasi, ja laitamme nimesi vieraslistalle.
– Haalarimerkki maksaa 2€ lipunmyynnin yhteydessä. Ostamasi merkin saat Gloriassa lippujen tarkastuksessa.

MIKÄ ON SPEKSI?

Speksi on interaktiivista opiskelijateatteria, jossa yleisö voi vaikuttaa esitykseen huutamalla OMSTART, jolloin juuri esitetty tapahtuma esitetään uudelleen muunneltuna. Omstartiin voi halutessaan liittää myös määreen (kuten: japaniksi, cheek, falsetissa tai käärmeitä lattialla). Speksi yhdistelee teatteria, musiikkia ja improvisaatiota vauhdikkaaksi ja takuulla naurattavaksi kokonaisuudeksi! Speksi on myös jännittävä kokemus sekä yleisölle että esittäjille, sillä jokainen näytös on ainutlaatuinen!

Viikki-speksi 2018 KAIKEN TEORIA vie katsojamme lähitulevaisuuteen, jossa ihmiskunta on suuren tieteellisen läpimurron partaalla. On vuosi 2068, ja tieteellinen kehitys on huipussaan. Totuusministeriön ansiosta maailmassa on rauha, eikä ilmastonmuutosta, köyhyyttä tai sotaa ole. On kuitenkin monia asioita, joihin nykytiede, tai edes Totuusministeriö ei tarjoa ratkaisua. Kenties menneisyys on avain tulevaisuuteen?

Tämän vuoden Viikki-speksi kertoo tarinan nuoresta tutkijasta, joka on aikaansa edellä. Suuri löytä kyseenalaistaa kaiken mitä hän luulee tietävänsä, mutta kuinka taistella syvään juurtuneita käsityksiä vastaan, kun koko maailma on sinua vastaan? Onko pienen ihmismielen ikinä todella mahdollista ymmärtää maailmankaikkeutemme syvimpiä saloja? Se selviää myöhemmin! Tule siis katsomaan Viikki-speksin toista tulemista ja ihmettelemään minkälaisia taidonnäytteitä speksikentän kuopus tarjoilee tänä vuonna!