STAND UP! Ilari Johansson, Mika Eirtovaara, Riku Suokas

 

Syksyllä 2016 nähtiin Nelosella suomalaisittain historiallinen komiikkateko, kun yhdeksänosainen STAND UP! -sarja toi viihteen kuninkuuslajin suomalaisiin olohuoneisiin Hangosta Utsjoelle! Tunnelmallisen Kulttuuriareena Glorian lavalle nousi yhteensä 28 suomalaista koomikkoa.

Esitykset

klo 19:00 loppuunmyyty
klo 21:30 [Osta lippu}
Glorian ovet avautuvat viimeistään puoli tuntia ennen esitystä.

   


Ilari Johansson

Useamman Suomen kattavan keikkakierroksen (mm. Suuri stand up -kiertue 2010 ja 2011) ja lukuisien tv-esiintymisten myötä Ilari Johansson on kiistatta yksi maan tunnetuimmista stand up -kasvoista. Arvostetussa fyysisen teatterin opinahjossa (Copenhagen Comedy School) näyttelijän koulutuksen saanutta Johanssonia kutsutaan usein Suomen fyysisimmäksi koomikoksi. Lisäksi tämä herra on harvinaisen suorasanainen – jopa koomikoksi – joten klubeille kannattaa suunnata kravatti löysällä.

Mika Eirtovaara

Mika Eirtovaaran taiteilijadebyytti oli lastentarhan joulujuhlan poron roolissa. Sittemmin hän on yli kymmenvuotisella ammattikoomikon urallaan sekaantunut eläinaiheisiin säännöllisesti. Eirtovaaran “kohkatessa ympäri lavaa” kohtaavat arkirealismi ja surrealismi – tämä fyysinen ja psyykkinen esiintyjä harrastaa keikoillaan nopeita käännöksiä, tunteenpurkauksia ja piruetteja. Mika on yksi maamme komiikkakentän arvostetuimmista ja ahkerimmin keikkailevista koomikoista.

Riku Suokas

Riku Suokas on yksi Suomen kokeneimmista standup -koomikoista. Teemoja ja aiheita on todella paljon ja materiaalia on kerääntynyt vuosien varrella (ensimmäinen keikka v ´92) jo kolmatta tuntia, joten valinnanvaraa on. Rikun standup -rutiinit ovat hioutuneet erilaisten TV- ja lavaesiintymisten myötä kärkeviksi ja nopeatempoisiksi piikeiksi, jotka eivät kumarra ketään. Osansa saavat niin poliitikot kuin turhat julkkiksetkin – hänestä itsestään puhumattakaan. Kielivaihtoehdot suomi ja englanti. Naurutakuu.


suomenstandup