Sointi Jazz Orchestra & Aili Ikonen : Jörö-Jukka

Sointi Jazz Orchestra ja rakastettu laulaja Aili Ikonen esittävät Gloriassa laulujazzin täyteisen konsertin torstai-illan ratoksi! Ohjelmiston runkona toimii Aleksis Liukon säveltämä Jörö-Jukka-teos, jonka lisäksi kuullaan uunituoreita sovituksia Aili Ikosen soololevyiltä (Laulan ja Piirrä minut) Ailin ja Sointi Jazz Orchestran esittämänä!

Jörö-Jukka herättää 172-vuotiaan runomuotoisen kuvakirjan tarinat uuteen eloon Aleksis Liukon uusina suomenkielisinä sävellyksinä. Upeat orkestroidut jaksot, svengaavat jazztunnelmat ja taidokkaat improvisaatiot kuljettavat Jörö-Jukan tarinoita yli yllättävien ja brutaalien käänteiden. Kokonaisuus kantaesitettiin 21.5. G Livelabissa, jonka lisäksi se on kuultu mm. Pori Jazz Kids -festivaaleilla viime kesänä.

Sointi Jazz Orchestra on nuorten musiikin ammattilaisten muodostama freelance-pohjainen big band, joka on erikoistunut sille sävellettyjen ja sovitettujen kokonaisuuksien esittämiseen. Sointi Jazz Orchestran solisteina ovat vierailleet mm. legendaarinen saksofonisti-huilisti Juhani Aaltonen, laulaja Stina Koistinen sekä saksofonisti Jukka Perko.

Aili Ikonen tunnetaan monipuolisena laulajana, joka on konsertoinut merkittävimmillä areenoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Omien yhtyeidensä lisäksi hän on myös esiintynyt lukuisten ammattiyhtyeiden solistina.

Ovet avataan klo 18
Kesto noin 2h, sisältää väliajan

www.sointijazzorchestra.com
www.ailiikonen.fi