SIMRIT (GRC)

SIMRIT ja hänen upea bändinsä palaa Helsinkiin syyskuussa 2018!

”Jotkut artistit ovat todella omistautuneita ikivanhoille hymneille, kannustaen kaikkia pop-tähdistä teatteriyleisöihin rakastumaan muinaisten tietäjien sanoihin. Joillain esiintyjillä on olemus, joka sekä vangitsee että rauhoittaa, ja kyky kuulla värähtely, joka yhdistää mantereet ja sielut.

Laulaja ja laulunkirjoittaja Simrit, joka on syntynyt Ateenassa, Kreikassa, ja joka kasvoi Yhdysvaltojen etelävaltioissa, on yksi näistä esiintyjistä. Hänen musiikkinsa ja taiteensa, jotka ovat houkutelleen Aerosmithin Steven Tylerin ja Go-Go’s yhtyeen Belinda Carlislen kaltaisia ihailijoita, ovat tunnettuja syvyydestään, aavemaisesta kauneudestaan, särmästään ja psykedeelisestä tunnelmastaan.

Simrit ammentaa ideoita muinaisen Bysantin ja Kreikan ortodoksikirkon hymnien harmonisesta kauneudesta ja herkistä melodioista, joiden kanssa hän kasvoi, lisää niihin opiskelemansa Länsi-Afrikan rumpurytmit ja yhdistelee pianokoulutuksensa sekä eri kulttuurien laulutyylejä ja houkuttelee näin bändinsä kanssa esiin mystisen runouden eri piirteitä sekä hengen intiimejä intohimoja.

Simritin ainutlaatuinen ääni ja taide ovat ohjanneet, inspiroineet ja venyttäneet maailman- ja kirkkolaulumusiikin rajoja heittäen vanhat kaavat pois. Hän sekoittaa hiottuja filosofisia kannanottoja eteerisiin ja koukuttaviin sovituksiin, muuttaa 1700-luvun Gurmukhi-runouden hypnoottisen tarttuviin lauluihin, kehittelee hymninomaisia melodioita ja tunnelmia ja luo eeppisiä äänimaisemia joihin on ujutettu mantroja. Hän tuo pyhän ja muinaisen syvyyden nykypäivään.

Musiikin alettua ei mene kauaa, ennen kuin ymmärrät, että tämä ei ole mikään keskivertokonsertti. Transsendentit äänet, hypnoottinen rytmi, maailmanluokan muusikot ja Simritin mukaansatempaava ÄÄNI… Valmistaudu nousuun!

“Some artists can bring true commitment to age-old meditations, urging everyone from pop stars to theater audiences to fall in love with the words of South Asian sages. Some artists have that presence that both highly engages and soothes, an ear that can hear the resonances that bridge continents and souls. Vocalist and songwriter Simrit, born in Athens, Greece, adopted and raised in the American South, is one of these artists.” – ROCK PAPER SCISSORS

“For Simrit, singing is not a performance, it is a sacred worship of the Divine. Her voice, her music, and her teaching, reflect this devotion which seems to come from her so effortlessly. This devotion is a gift, a talent beyond any, that will lead thousands into the lightness of being and awareness that is so vital to humanity in this day and age.” – SNATAM KAUR

LIPUT / TICKETS

Ennakkoliput / Presale: €25
Ovelta / Door price: €35
Ryhmäliput (5 henkilöä) / Group ticket (5 people): €100
Opiskelija/ Työtön/ Eläkeläinen/ Varusmies tai siviilipalvelusmies
/ Student/ Unemployed /Pensioner/ army: €15
Lapset 7-18 vuotta / Children 7 -18 years old: €10
Lapset alle 7 vuotta ilmaiseksi / Children under 7 for free

Pääsyliput ovat myynnissä Glorian ovella ja kiertueen sivuilla:
https://tickets.brightstarevents.com/event/simrit-live-in-helsinki
Myynti Tiketistä on päättynyt,


www.simritkaurmusic.com       blissmission.fi