Ranger, Inkvisitor, Nuclear Omnicide, Watery

Pikametallibileet vappuna? Mikäs sen parempaa ajanvietettä! Baarit on muutenkin täynnä ja pihalla sataa kuitenkin vettä, siispä suunta kohti pikku robaa rässiliivit kahisten. Illan tahdin määräävät neljä kovaa:

Ranger vannoo otsatukkien, nahkan ja niittien nimeen. Homman nimi on tiukasti vanhan koulun speed metal. Bändiä ei ole hetkeen esiintymislavoilla nähty, mutta nyt nähdään.
https://rangerheavymetal.bandcamp.com/
https://youtu.be/cHN9fBRGhs0

Inkvisitor on Jyväskylästä ponnistava thrash metal -patteristo. Bändi koki mittavat miehistönvaihdokset vuosi sitten ja rivit kasattuaan nauhoitti toisen täyspitkänsä, Dark Arts of Sanguine Ritualsin. Kiekko kerkeää pihalle juuri ennen keikkoja, joten levyjulkkarimeiningeissä mennään!
https://inkvisitor.bandcamp.com/
https://youtu.be/x_aGRuGPodY

Nuclear Omnicide on pääkaupunkiseudulla tuttu näky. Bändi on ollut kasassa jo kauan, mutta edellisestä julkaisusta on vierähtänyt tovi. Bändi on kuitenkin edeltävänä syksynä pieteetillä vääntänyt uuden täyspitkän kimpussa, ja sen levyjulkkareita juhlitaan Gloriassa.
https://nuclearomnicide.bandcamp.com/
https://youtu.be/2wgWPPZm_Ic

Watery, tuo omintakeista crossoveria jauhava ylinopeusposse joka kaahaa keikoille Itä-Helsingistä mukanaan aimo annos murhaavia riffejä ja lavaenergiaa. Vappuaattona julkaistava yhtyeen kolmas albumi asettaa riman aivan uudelle tasolle. Sairaan nopee ja värikäs.
http://watery.bandcamp.com/
https://youtu.be/eo-aiy-9N30

Gloria Thrash Bash
Ranger | Inkvisitor
Nuclear Omnicide | Watery
30.04. | Klo 20:00
Liput 12,50 € / 15,00 € | S/K18
Ennakato: https://www.tiketti.fi/tapahtuma/53473