Pekko Käppi & K:H:H:L + Sammal

Mitä tulee kun heität voodoota, bluesia ja rokkia samaan soppaan? Pekko Käppi & K:H:H:L tulee. Jouhikkoshamaaniksi luonnehdittu Pekko Käppi teki tähänastisen uransa suurimman läpimurron vuonna 2015 julkaistessaan albumin Senguis Meus, Mama! tuoreen yhtyeensä K:H:H:L:n (Kuolleiden Hevosten Hillittömät Luut) kanssa. Mantramainen, jopa pakanallinen levy sai seuraajakseen Matildan, jonka elektronisemmat taustat, melodiset balladit ja uhkarohkeat sanoitukset palkitsivat odotuksen, mutta sytyttivät välittömästi uuden liekin kaipauksen kynttilään. Mikäs sen parempi kuin seurata spektaakkelia asianmukaisten visuaalien keskellä Flowers of Life -areenalla.

https://www.facebook.com/KAPPIPEKKO
https://youtu.be/IqYfGvOJ72E

Suomalaisen progen lähettilään, Sammaleen, toinen albumi Myrskyvaroitus julkaistiin 15.5.2015. Albumillaan Sammal on päättänyt karistaa debyytin kirvoittaneet, toki kunnioitettavat, Black Sabbath ja Uriah Heep –vertailut ja olla ainoastaan Sammal. Lisäksi albumi on syntynyt edeltäjäänsä verrattuna enemmän koko yhtyeen toimesta.

https://www.facebook.com/Sammal-109324700030
https://youtu.be/SH2mLH2sgyY

Keikat soitetaan Gloriassa pidettävällä Flowers of Life -areenalla, jonka tekijätiimi on suomalaisille tullut tutuksi erityisesti LUX Helsingistä, Slushista, suurista metsäbileistä ja klubi-installaatioista. Koko Gloria on muutettu tammikuun ajaksi yhdeksi isoksi valoinstallaatioksi, joka antaa keikalle hyvin erilaisen visuaalisen ilmeen verrattuna normaaliin liveklubiin.

PEKKO KÄPPI & K:H:H:L | SAMMAL
12.1.18. | 20:00
K18 | Gloria
12,50€ ennakkoon | 10,00€ ovelta
https://www.tiketti.fi/tapahtuma/52014