Olohuoneklubi II

   oh_num_1 oh_num_2  oh_num_3  oh_num_4  oh_num_ty  oh_num_5  oh_num_6  oh_num_7  oh_num_8

KarinaLaura MoisioMatti Johannes Koivu, yllätyspääesiintyjä

+ vieraat Tiisu, TBA

Olohuoneklubi keskittyy persoonallisiin artisteihin ja heidän ihon alle pääseviin lauluihinsa. Sohvilla, nojatuoleilla ja huonekasveilla sisustettava klubi järjestetään kerran kuussa keskiviikkoiltaisin klo 19-24. Jokaisena Olkkari-iltana esiintyy kolme artistia sekä tunnetumpi yllätyspääesiintyjä, jota ei paljasteta ennakkoon. Ensimmäisen illan yllätyspääesiintyjä oli Pariisin Kevät, joka treenasi eksklusiivisesti Olohuoneklubia varten soolosetin. Lippuja Olohuoneklubille on myynnissä rajoitetusti.

Klubilla on myös myöhemmin julkistettavaa muuta ohjelmaa artistien välissä. ”Pyrimme pitämään tunnelman mahdollisimman intiiminä, yllättämään yleisön perinpohjaisesti pääesiintyjillämme ja luomaan illoista monipuoliset, aidosti ainutkertaiset elämykset”, kertoo klubin tuottaja Pietari Pyykönen.

olohuoneteksti

III° ke 20.4.  fb20pxw
Joose Keskitalo
Manna
Prince of Assyria (SWE)
Yllätyspääesiintyjä
+ Miki Liukkonen

IV° ke 18.5.  fb20pxw
Younghearted
Iisa
Samae Koskinen
Yllätyspääesiintyjä

 

 

 

 

 


LIPUT

Liput alkaen 15 euroa + toimitusmaksut Tiketin netistä (tiketti.fi/olohuoneklubi), myyntipisteistä ja puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 euroa/min+pvm). Liput ovelta käteisellä 15 euroa.


Karina

Helsinkiläistrio Karinaa on sanottu yhdeksi tämän hetken lupaavimmista kotimaisista yhtyeistä. Viime kesänä debyytti-EP:nsä julkaissut yhtye on lyhyen uransa aikana mm. voittanut Radio Helsingin DLX Demoshow -kilpailun, soittanut Lost In Music -showcase-festarilla, kerännyt kehuja musiikkilehdissä ja kiertänyt ahkerasti Helsingin klubeja.

“Ka­ri­nal­la on erin­omai­nen re­sep­ti in­die-pophi­til­le: voi­mak­kaat sanoi­tuk­set lau­let­tuna har­ki­tun lap­sen­omai­sel­la nai­viu­del­la. Bossanova tun­tuu yh­tä­lös­sä myös täy­sin luon­te­val­ta. Täs­sä on pien­tä Nouvel­le Va­gue-vi­baa, has­sut­te­lua ja pien­tä uhoa”, kuvaili Radio Helsingin demoshow Karinaa.

Karina esiintyy Olohuoneklubilla 9.3. illan ensimmäisenä artistina noin klo 19.15.


Laura Moisio

Laura Moisio on kiistatta yksi tämän hetken mielenkiintoisimpia kotimaisia laulaja-lauluntekijöitä. Syyskuussa julkaistu kakkoslevy Ikuinen valo on harvinaisen vahva kokonaisuus. Kriitikoiden ylistämä albumi on tällä hetkellä ehdolla sekä Teosto-palkinnon että Kriitikoiden valinta –Emman saajaksi.

“Moision ääni ja ilmaisu ovat kiehtova yhdistelmä voimaa ja herkkyyttä, intensiteettiä ja puheen kaltaista toteavuutta. Laulu on harkittua, taukoihin ja pieniin nyansseihin luottavaa”, kuvaili Jukka Haarma arviossaan Moision musiikkia.

Laura Moisio esiintyy Olohuoneklubilla 9.3. soolona illan toisena artistina noin klo 20.


Matti Johannes Koivu

Eilen Tavastialla esiintynyt Matti Johannes Koivu on maamme yksi arvostetuimmista laulaja-lauluntekijöistä, jonka intiimeissä kappaleissa ei ole mitään ylimääräistä. “Koivu osaa tehdä yksinkertaisesta äärimmäisen kaunista.”

Matti Johannes Koivu esiintyy Olohuoneklubilla 9.3. soolona kolmantena artistina, juuri ennen pääesiintyjää noin klo 21.


Yllätyspääesiintyjä

Olohuoneklubin toisena iltana 9.3.  esiintyy kevään tunnetuin yllätyspääesiintyjä, jolla on takanaan jo pari vuosikymmentä. Illan teemaan varsin mainiosti sopiva, muillekin lukuisia biisejä kirjoittanut yhtye on nykyään… entistäkin energisempi. Yllätyspääesiintyjä soittaa Olohuoneklubilla harvinaislaatuisen keikan noin klo 22.15.

olohuoneklubilogo2      oh_num_1 oh_num_2  oh_num_3  oh_num_4  oh_num_ty  oh_num_5  oh_num_6  oh_num_7  oh_num_8 fb30pxw oh_num_ig oh_num_sp


yykaahoovee | Olohuoneklubi II Helsingin Gloriassa 9.3.2016