KWC Junior & Industry Day

Viidestoista Karaoken MM-finaali järjestetään Helsingissä 14.-18. marraskuuta 2017, ja paikalle odotetaan huikeita laulajia ympäri maapallon. Ensimmäistä kertaa kilpailussa on myös KWC Junior, eli lasten- ja nuortensarjat.

KWC Junior kilpaillaan Kulttuuriareena Gloriassa tiistaina 14.11.2017, ja samana iltana kruunataan historian ensimmäinen lasten ja ensimmäinen nuorten karaoken maailmanmestari.

KWC Junior on jaettu kahteen ikäryhmään: KWC Kids (alle 13-vuotiaat) ja KWC Teens (yli 12-vuotiaat). Kisavuonna 12 vuotta täyttävä saa itse valita, haluaako kilpailla lasten vai nuorten sarjassa. Nuorten sarjaan saa osallistua myös 18 vuotta täyttänyt, mikäli syntymäpäivä oli 24.8.2017 jälkeen.

KWC Junioriin saa osallistua yksin tai duettona eikä kilpailussa ole jakoa tyttöjen ja poikien sarjaan.

Esiraati lähettää kutsut KWC Junior -kilpailuun kulttuuriareena Gloriaan. Kutsun yhteydessä on tarkemmat ohjeet ja aikataulu. Kilpailu käydään noin klo 12-19 välillä.

Loppukilpailuun päässeiden tulee varautua laulamaan kaksi laulua. Jos kilpailijoita on paljon, voi olla että kaikki laulavat vai yhden laulun. Sekä lasten että nuorten sarjan kolme parasta saavat palkinnot, muita sijoituksia ei julkisteta ja jokainen kilpailija saa muiston osallistumisestaan.

Tuomaristoon kutsutaan laulajia sekä musiikinopettajia ja aktiivisia musiikkialan toimijoita.

KWC Junior järjestetään yhteistyössä nuoriso- ja vapaa-ajan toimialan ja Kulttuuriareena Glorian kanssa.

 

 

INDUSTRY DAY

KWC Industry Day on messutapahtuma kaikille laulamisesta kiinnostuneille. Esillä on karaokealan toimijoita, musiikkiliikkeitä sekä opetusta tarjoavia tahoja. Puhumassa on musiikkialan tekijöitä eri osa-alueilta: luvassa on mm. opastusta oman laulun äänittämiseen sekä ammattilaulajana ja artistina toimimiseen. Tapahtumaa suositellaan niin aloittelijoille kuin pidempäänkin laulaneille. Esittelyjen ja klinikoiden jälkeen voitte seurata ja kannustaa ensimmäisessä lasten ja nuorten karaoken mm-kilpailussa!

OHJELMA JA AIKATAULU

10.00 KWC Industry Day alkaa -Esittelyjä ja klinikoita

14.00 KWC Junior -kilpailu

18.00 Palkintojenjako ja loppujuhla