HOTH CON 2017

GUESTS ◊ PROGRAMCOSPLAYEXHIBITIONVENDORSABOUT      

Suomen suurin Star Wars -tapahtuma!

Kunniavieraat
Femi Taylor  (Oola) – The Return of The Jedi and Rogue One.
Paul Blake (Greedo) – Star Wars – A new hope.

HOTH CON tarjoaa mm. Star Wars-aiheisia taidenäyttelyitä (mm. Veera Pirilä, Janne Mällinen), pelejä lapsille ja kaikille lapsenmielisille, pienfiguurien maalausta, kasvomaalauksia ja kampauksien laittoa.

Lisäksi tapahtumassa on keskustelu paneeleita upeiden vierailijoiden kanssa ja paikalle saapuu myös useita yhteistyökumppaneita myynti- ja esittelykojuineen (BB-8 Builders Club, Bard & Jester, Hiidenpeli, Night Visions, Toy Villain Sweden ja monia muita). Paikalla on myös mahdollisuus hankkia One Eye Tattoon tekemiä Star Wars-aiheisia tatuointeja. Tänä vuonna tapahtumassa on myös ruokailumahdollisuus nälän yllättäessä ja tästä vastaa kanadalais-suomalainen REDD SKULL Hotsauce.

Paikalla meillä on ulkomaisia vieraita Star Wars-elokuvista sekä kotimaisia elokuvien tekijöitä.
Iloksemme seuraamme liittyy Star Wars -elokuvista tutut Greedo (Paul Blake), joka esitti Jabba The Huttin palkkionmetsästäjää sekä Oola (Femi Taylor) – twi’lek -tanssija Jabba The Huttin palatsista. Paul Blake ja Femi Taylor jakavat allekirjoituksia paikan päällä molempina päivinä sekä pitävät Q&A -tuokion upean Jenna Alexan seurassa, joka toimii myös tapahtuman juontajana.

Mukana ovat myös syyskuussa Suomen elokuvateattereihin ilmestyvän suomalaisen supersankari Rendel -elokuvan tekijöitä (Pekka Lehtosaari, Jesse Haaja) ja näyttelijöitä kertomassa lisää elokuvasta. Mahtava tilaisuus Rendel -kaverikuvaan! Heidän lisäkseen vieraaksi saamme suomalaisen MIGHT -lyhytelokuvan ohjaajan ja tuottajan Emil Sallisen kertomaan elokuvan teon prosessista.

Lauantai-päivän ohjelmaan kuuluu myös cosplay-kilpailu lavalla, jonka lisätiedot ja osallistumisohjeet löytyvät nettisivuiltamme. Sunnuntaille on myös luvassa hauska ohjelmatempaus lavalla, joka on avoin kaikille 🙂
Cosplay-kisojen tuomareina meillä toimii viime vuoden tapaan Johnnie Saares 501st Legionista, Mark Liljeberg Rebel Legionista sekä alan pitkäaikainen harrastaja ja kisaaja Noora Cosplay.

Paikalle saa tulla pukeutuneena Star Wars -teeman mukaisesti jos haluaa.

Tapahtuman ohjelmaan voi tutustua täällä

“Mos Eisley Spaceport. You will never find a more wretched hive of scum and villainy. We must be cautious.”

―Obi-Wan Kenobi, to Luke Skywalker[src]

Näin sanoi Obi-Wan Kenobi Luke Skywalkerille Episodi IV:ssä ja tämän teeman puitteissa Star Wars -tapahtumamme HOTH-CON palaa jälleen. Kolmantena vuotena “herkuttelemme” hieman teemalla nimeltään Scum and Villainy, mikä tulee näkymään tapahtuman aikana eri tavoin.