HELSINKI PSYCH FEST

Helsinki Psych fest on täällä!

Flowers of Life Areena tarjoaa tukikohdan psykedeliahuuruisesta avaruusmusiikista nauttiville oman elämänsä astronauteille, luvassa bändejä, dj:tä, esiintyjiä sekä mahtavia visuaaleja! Ensimmäinen Helsinki Psych fest Gloriassa järjestetään yhteistyössä Purple Clouds Psych Clubin kanssa.

Visuaalisesta kattauksesta vastaa LUX-Helsingistäkin tuttu Flowers of life kollektiivi. He ovat nimittäin vallanneet ja koristelleet koko kulttuuriareena Glorian decoineen tammikuun ajaksi. Päräyttävät visuaalit ja UV-valossa kaikissa väreissä hohtavat decot eivät taatusti jätä ketään kylmäksi.

Psych festeillä keikkavieraiden viihdyttämisestä ja tunnelman luomisesta vastaa myös Valosirkus Spektrin esiintyjät, valotanssija AnnikkiART sekä uv-vartalomaalein koristeltu hypnoottisesti keinahteleva tanssijatar Simone de Beaver.
Areenan yläkerrassa palvelee Tohtori Psykerön Baari, jossa on tarjolla mm. juomia, elokuvia ja sitarin soittoa!

≈≈≈≈≈≈≈≈≈  Bändit  ≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Käki

“Käki on puhdasta psykedeliaa, tajunnanvirtaa, lintu joka lensi ulos taivaasta, kitarat jotka maalaavat tajunnan puhtailla, suodattamattomilla tunteilla.”

Loud Lights

Loud Lights on kotimainen rock-trio Tampereelta, jonka psykedeeliseen punk-soundiin on yhdistetty vaikutteita muun muassa grungesta, stonerista ja neo-psykedeliasta.

Scarlet Fogg

Scarlet Fogg soittaa psykedeelistä bluesia, kantria ja garage rockia. Soliti levy-yhtiö julkaisi yhtyeen ensimmäisen singlen, 10-minuuttisen melupsykedeliakappaleen ‘Blood Song’, loppukesästä 2017. Tällä hetkellä bändi äänittää esikoisalbumiaan joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

From Grotto

“Rockbändin muodon saanut psykedeelisten äänien fuusio FROM GROTTO vie kuulijan syvemmälle luolaan, lähemmäksi sävelten totuutta. Erisävyiset auditiiviset räjähdykset maalaavat matkaa luoden yhtenäisen kuvan, jonka avulla kokija voi päästä lähemmäksi keskipistettä. Osallistu siis rituaaliin!”

Junnu Alajuuma (Kap Kap)

≈≈≈≈≈≈≈≈≈  Mukana myös  ≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Valosirkus Spektri

Simone de Beaver

Annikki Art

Dj Astro

Astro on helsinkiläinen, monessa liemessä marinoitu dj. Hän on soittanut usein levyjä mm. Roadburn -festivaaleilla Hollannissa, ja on vuosien varrella tullut tunnetuksi esim. Psychotropic Zone -klubi-illoista ja Psychotropic Caravan -festivaaleilta. Odotettavissa on psyke/kraut/spacerock -klassikoita ja uudempaa soundia.
astralzoneblog.blogspot.fi  | www.mixcloud.com/AstralVisions

≈≈≈≈≈≈≈≈≈  II. kerros  ≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Tohtori Psykerön Baari

juomia, elokuvia ja sitarin soittoa!
Psykerön baari palvelee pikkutunneille.

≈≈≈≈≈≈≈≈≈  Aikataulu  ≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Huom! Tapahtumaan ja aikatauluihin saattaa vielä tulla muutoksia.
Käki
Klo 19:20
Loud Lights Klo 20:20
Scarlet Fogg Klo 21:15
From Grotto Klo 22:00 
Junnu Alajuuma Klo 23:00
Suljemme salin ovet puolen yön jälkeen, ja bileet jatkuu Tohtori Psykerön baarissa yläkerrassa.

Tervetuloa!
Tapahtuma on ilmainen (narikka 2,50 €).

Flowers of Life Areena Purple Clouds Psych Club
Pieni Roobertinkatu 12


Tahdotko mukaan rakentamaan Psych festiä? Tiimimme etsii vapaaehtoisia, laita mailia jos innostuit: purplecloudspsychclub@gmail.com