MEDEIA, INKVISITOR, WATERY, CARRY THE WEIGHT

Viimeisiä viedään! Helsingin metalliskenelle merkittävä kohtaamispaikka lopettaa, mutta Glorian haudan lepoon saattaminen hoidetaan korkealta ja kovaa! Gloriassa viimeistä kertaa järjestettävän raskaan musiikin illan tulevat taputtelemaan kasaan juuri uuden albuminsa julkaissut tamperelainen death metal kokoonpano Medeia, jyväskyläläinen thrash-metal bändi Inkvisitor, moninaista melodista hardcorea tykittävä Carry the Weight sekä Watery, joka tuo hardcoresoundeja itä-helsingistä pikku-roballe. Lähdetään talosta rytinällä ja pirunsarvet korkealla kohti uutta osoitetta!
Gloria Final Metal Mash: Medeia, Inkvisitor, Watery, Carry the Weight
Pe 22.02.2019
Ikäraja K18 I Ovet 20:00
Liput 13/15€
MEDEIA
Vuonna 2002 perustettu Medeia tunnetaan teknisesti haastavasta ja progressiivisia elementtejä sisältävästä death metalistaan. Pian ilmestymisensä jälkeen loppuunmyydyn omakustannedebyytin “Quantum Holocaust: World Domination” (2006) -albumin jälkeen Medeia on julkaissut neljä muutakin pitkäsoittoa, ”Cult” (2008), ”Abandon All” (2011), ”Iconoclastic” (2013), sekä järjestyksessään viidennen, kauan odotetun uutukaisen ”Xenosis”, joka näki päivänvalon 18. tammikuuta 2019.
Nousujohteisen uransa aikana Medeia on esiintynyt paitsi merkittävimmillä kotimaisilla festivaaleilla ja klubeilla, myös mittavilla Euroopan kiertueilla sekä yhteiskeikoilla esimerkiksi Ozzy Osbournen, Raised Fistin ja Dillinger Escape Planin kanssa.
INKVISITOR
Inkvisitor on Jyväskylässä vuonna 2012 perustettu thrash metal -bändi. Vyön alla on yksi EP ja kaksi pitkäsoittoa, joista uusin Dark Arts of Sanguine Rituals näki päivänvalon huhtikuussa 2018. Sittemmin levy on kerännyt kiitosta ympäri maailman ja ankarasta livemeiningistä tunnettu bändi keikkaili ympäri Suomea ahkerasti.
WATERY
Watery on sairaan nopee ja värikäs. Tuo omintakeista crossoverihtavaa paahtoa jauhava ylinopeusposse kaahaa keikoille Itä-Helsingistä mukanaan aimo annos murhaavia riffejä, lavaenergiaa, sekä halua tehdä Maasta asuttavampi planeetta.
Yhtye on perustettu vuonna 2014, ja takana on kymmeniä keikkoja ympäri Suomea, unohtamatta ekskursioita Suomenlahden toiselle puolen. Watery on julkaissut kaksi EP:tä ja yhden albumin. Musiikillinen ulosanti on elänyt paljon vuosien aikana, mutta viimeisimpänä julkaistu ”Worldbeater” nimeä kantava puolituntinen näyttää bändin vihdoin löytäneen tasapainoisen kodin genrerajamailta. Yhtye on myös niittänyt mainetta intensiivisestä lavaenergiastaan, joka välittyy varmasti takariviinkin saakka.
CARRY THE WEIGHT
Carry the Weight on helsinkiläinen vuonna 2017 perustettu viisihenkinen melodista hardcorea leipova kokoonpano. Yhtyeen jäsenistö on hyvin kansainvälinen ja samanlainen moninaisuus huokuu myös heidän musiikistaan. CTW:n musiikki rakentuu raskaammista hardcore riffeistä sekä melankolisista melodioista yhdistettynä voimakkaaseen lauluun.
Yhtye on keikkaillut ahkerasti ympäri Eurooppaa sekä Suomea viime vuoden lokakuussa julkaistun debyytti EP:sä “Low Points” tienoilta.