ELÄMÄN KUKAT – LASTEN HOHTODISCO

Flowers of Life areena toivottaa kaikki lapset tervetulleeksi ihmettelemään hohtavaa taikamaailmaa 

Muistatko miten huikealta ja suurelta kaikki näytti lapsen silmin? Lasten aitoa WAU reaktiota ei voita mikään, sillä he näkevät taiteen täysin ilman aikuisen mielen kahleita, taidetietoa ja odotuksia. Flowers of Life -ryhmän kanssa yhteistyössä järjestetty valo- tilavisualisointi tarjoaa näkemisen arvoista kauneutta aikuisille, mutta elämyksen myös perheen pienille. Siksi sunnuntaina keskitymme musiikin ja muun järjestetyn huvin saralla lapsiin!

Sunnuntaina 28.1. saamme viho viimeiseen Elämän Kukat -discoon hohtavia vieraita:

Valosirkus Spektri

Tervetuloa! Vapaa pääsy!

Flowers of Life Areena Kulttuuriareena Gloriassa
Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki
www.gloriahelsinki.fi

Huomioitavaa:
Tapahtuman Facebook-viestiseinälle saa esittää toiveita soitettavasta musiikista, Glorian isistä ja äideistä koostuva työryhmä tekee kaikkensa toteuttaakseen useimmat toivebiisit 🙂

Lasten discolle ei ole asetettu mitään erityistä suositusikärajaa. Huomioittehan kuitenkin, että tanssilattialla meno voi välillä yltyä, ja törmäyksiä voi sattua. Pienemmät lapset tanssivat toki vanhemman valvovan silmän alla.

Rattaat !!! Glorian aulaan mahtuu kerrallaan n. 20 rattaat. Viime kerroilla tila on riittänyt melko mukavasti, kun suurin osa disco-yleisöstä on saapunut omin jaloin.

Kirkkaanväriset tai uv-hohtavat vaatteet ja koristeet toimivat kivasti ja lisäävät pienten bilettäjien elämystä.

Elämän kukat toteutetaan täysin Glorian oman henkilökunnan ja vapaaehtoisten voimin. Kaikki ihanat ideat ja auttavat kädet ovat lämpimästi tervetulleita.


Flowers of Life Areena  fb30pxw oh_num_ig 

YLE |  Tätä toisen ulottuvuuden taikamaailmaa ei meinaa tunnistaa kulttuuriareenaksi
CITY | Suomen paras dekotiimi luo oman taikamaailman Helsinkiin
STTFlowers of Life Areena lumoaa helsinkiläisiä