ELÄMÄN KUKAT -lasten disco

Flowers of Life areena toivottaa kaikki lapset ja lapsenmieliset tervetulleeksi ihmettelemään hohtavaa taikamaailmaa ✨

Muistatko miten huikealta ja suurelta kaikki näytti lapsen silmin? Lasten aitoa WAU reaktiota ei voita mikään, sillä he näkevät taiteen täysin ilman aikuisen mielen kahleita, taidetietoa ja odotuksia. Flowers of Life -ryhmän kanssa yhteistyössä järjestetty valo- tilavisualisointi tarjoaa näkemisen arvoista kauneutta aikuisille, mutta elämyksen myös perheen pienille. Siksi sunnuntaina keskitymme musiikin ja muun järjestetyn huvin saralla lapsiin!

Jos puhtia riittää, Elämän kukat -discosta voi vaikka suunnata Lux Helsingin valotaidekierrokselle (klo 17-22).

Tervetuloa! Vapaa pääsy!

Flowers of Life Areena
Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki
www.gloriahelsinki.fi

Huomioitavaa:
◊ Tapahtuman Facebook-viestiseinälle saa esittää toiveita soitettavasta musiikista, Glorian isistä ja äideistä koostuva työryhmä tekee kaikkensa toteuttaakseen useimmat toivebiisit 🙂

◊ Lasten discolle ei ole asetettu mitään erityistä suositusikärajaa. Huomioittehan kuitenkin, että tanssilattialla meno voi välillä yltyä, ja törmäyksiä voi sattua. Pienemmät lapset tanssivat toki vanhemman valvovan silmän alla.

Rattaat !!! Meillä ei valitettavasti ole säilytystilaa suurelle määrälle lastenrattaita. Suosittelemme, että discoon saapuva tanssikansa saapuu tapahtumaan omin jaloin.

◊ Lasten disco päättyy klo 17 hujakoilla, mutta pidämme ovet auki klo 22 asti. Eli, Flowers of Life Areenalla voi poiketa Lux Helsinki -valotaidekierroksen lomassa vaikkapa kupilliselle kuumaa kaakaota.