CASA URBAN

REGGAETON | MOOMBAHTON | LATINPOP | HIP HOP | TRAP | RNB

THE RAWEST & BAYRON EL ELEGIDO (CUB/FIN)

DJ TASTE DJ MARCUS MAISON DJ IPPE ‘EL JEFE’

Tanssiryhmät: The Raw Team Dancers Bad Habits Crew Las Locas

Casa Urban on uusi ja kokonaan urbaaniin Latinomusiikkiin keskittyvä klubi, klubin päämusiikkigenreinä ovat Reggaeton, Moombahton ja Latinopophitit. Lisätwistiä illan musiikkiantiin tuovat Latin Hiphop, Trap & Rnb soundit. Klubi on suunnattu kaikille urbaanin musiikin ystäville, jotka eivät ole vastaavaa klubia vielä Helsingistä löytäneet.

THE RAWEST & BAYRON EL ELEGIDO (CUB/FIN) -live-

The Rawest on uusi ja nuori urbaani räp-artisti sekä musiikkituottaja. Hänen musiikkituotantonsa koostuu erilaisista urbaaneista soundeista kuten Trap, Reggaeton, Rnb, Latino, Afrobeat, Moombaton, Hip Hop. Lyhyen mutta tuotteliaan musiikkiuransa aikana The Rawest on tuottanut ja julkaissut useita singlejä mm. Lento, Fiesta & Me Ignoras feat. Bayron El Elegido.
Esikoisalbumi julkaistaan loppuvuodesta ja albumilta löytyy urbaaneja biisejä, vierailevia artisteja ja suomen musiikkiskenessä aivan uutta flowta.

DJ TASTE

Dj taste on yksi Suomen tunnetuimpia ja parhaimpia Hip Hop, Rnb, Trap, Latino soittajia.. suonissaan hänellä virtaa latinoverta, espanijalaisista sukujuurista johtuen! Vamos!
www.facebook.com/djtastemtb

DJ MARCUS MAISON

Pohjoisen- Suomen kuumin Latino dj! soittaa ja tekee myös omaa latinopohjaista musiikkiaan. Ensimmäinen sinkku julkaistaa myöhemmin tänä vuonna!
www.facebook.com/marcusmaison

DJ IPPE ”EL JEFE”

Casa Latinan ”Resident”